onsdag 20 februari 2008

I'll be the greatest fan of your life..

Ill be your crying shoulder
Ill be your love suicide
and Ill be better when I'm older
Ill be the greatest fan of your life...


japp men idag har man iallafall varit i skolan... de va ja ju inte igår asså men inatt sov ja liiite mera iaf.. grym sömn brist dock så ja har haft seriösa humörsvängningar men mest flabbat och gäspat i ett.. typ verkligen garvat hela dagen men en småsak kan bara as lätt push me over the edge typ som nu när jag pluggade SO och så e de om franska revolutionen + att man ska kunna 20 länder och huvudstäder tills provet imorgon och så kom ja på att jag har spanska imorgon också och jag har glömt spanskaboken med mina meningar man ska kunna, i skåpet. Braaa Alexandra. Seriöst ja e fucking trött på att ja typ glömmer hela tiden eller är sent ute. Ja måste bara klara mig igenom denna terminen med någorlunda bra betyg likssom, mer krävs inte. ja går ju bara i åttan, visst men ah. Ja ska ju in på schillerska estet eller estet/samhäll och behöver medelmåttigt bra betyg. men seriöst. Ida hade vi NO prov också och faan asså man vet aldrig hur det går i det. de va Fysik med typ massa olika om energi och skit åh de e ba tråkigt fan.
och nu spelas Eminem på windows media player? ÄNDRAR!!!
sådär. Eva Cassidy - Fields of gold. har ni inte hittat en låt att lyssna på när ni vill bli kär, så ladda ner denna... den är sjukt fin.
När du ligger på stranden och läser - rätt låt
när du sitter på bussen och vill slappna av - rätt låt
när du vill gråta ut ordentligt - rätt låt
när du vill bli kär i någon - rätt låt
när du vill att tankarna ska flyga iväg - RÄTT låt!

We'll walk in fields of gold

ja vet inte direkt varför ja bara lyssnar på kärleks musik just nu. de e skönt likssom speciellt när man pluggar och måste kunna koncentrera sig då ska man lyssna på lugn musik eller "djup" musik för det likssom finns där i huvudet när man lyssnar men man koncentrerar sig på arbetet. det hjälper till att fördriva tiden.

okaj ultimata låten nu om du VILL bli kär asså. SERIÖST!
Jason Mraz - I'm Yours. Denna godingen får vem som helst att smälta.
eller.. åååh Karl Wolf - Africa. DET är ett MÅSTE !!

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

ah fast nej. nu måste ja fortsätta att plugga. FRANSKA REVOLUTIONEN HERE I COME!!!! OCH ÖHM TJUGO LÄNDER MED HUVUDSTÄDER!! och öm eller NEJ HAHA INGEN FYSIK FÖR DE PROVET SKREV JA IDA :D !! hahahah!! <3

puss på er alla!

Peace, love and freedom for all

Inga kommentarer: